Zakelijke reizen kunnen op rekening worden gezet

Zakelijk

Zakelijke Tarieven naar of van Utrecht centrum,  Utrecht centraal station:

 
t/m 4 personen*
5 t/m 8 personen**
Schiphol
€ 65
€ 75
Utrecht: Papendorp,  Lage Weide, UMC
€ 25,-
€ 30,-
Utrecht stad*
€ 25 *
€ 30 *

Voor alle overige bestemmingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

* Op vertoon van de Taxi Amalia Keycoin betaalt u max € 12,50 binnen de gemeente Utrecht met uitzondering van Leidsche Rijn, Lage Weide, Papendorp en het UMC/ de Uithof hiervoor rekenen wij maar € 2,50 extra.. Neem gerust contact met ons Of bel: 030-2980 999

** Tarief per wagen.Neem gerust contact met ons op via: 030-2980 999 om een wagen te bestellen voor 5 t/m 8 personen.

Onze speciaal opgeleide chauffeurs hebben vele jaren ervaring met het vervoeren van zakelijke reizigers. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is voor ondernemingen om zo comfortabel en snel mogelijk vervoerd te worden. Taxi Amalia zorgt ervoor dat u zich tijdens de rit optimaal kunt voorbereiden op bijvoorbeeld een afspraak, seminar of congres.

Onze chauffeurs zijn altijd mobiel bereikbaar en wanneer uw afspraak korter of langer duurt passen zij zich aan aan uw schema. Naast onze standaard hoogwaardige service bieden wij extra zakelijke voordelen aan voor zakelijke reizigers. 

Onze Zakelijke Klantvoordelen:

  • Onze chauffeurs begrijpen hoe belangrijk het is om comfortabel, veilig en snel vervoerd te worden waarbij u zich in alle rust kunt voorbereiden op uw afspraak.

  • Zakelijke klanten krijgen bij Taxi Amalia één vast aanspreekpunt. Dit betekent voor u dat u bij vragen of problemen zo snel mogelijk geholpen wordt door uw vertrouwde aanspreekpunt. Neem voor meer informatie direct contact op met de directie van Taxi Centrale Amalia

  • Wij zijn zeer flexibel en kunnen ons moeiteloos aanpassen aan eventuele veranderingen in uw agenda of de samenstelling van de reizigers.

  • Wij hanteren geen extra kosten voor het vervoeren of het dragen van uw bagage waardoor u zich volledig kunt focussen op uw afspraak.

  • Taxi Amalia heeft ruim 10 jaar ervaring met het vervoeren van zakelijke klanten waardoor wij u op een deskundige en professionele wijze van dienst kunnen zijn.

  • Taxi Amalia is in het bezit van het TaxiKeur Utrecht en een busbaanvergunning in de gemeente Utrecht waarmee u gegarandeerd bent van de snelste route.