Schiphol

Tarieven naar of van Schiphol t/m 4 personen: vanaf €60


Voor alle overige bestemmingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

* Voor 5 t/m 8 personen rekenen wij € 10 euro extra. Tarief is per wagen. 

** Voor Bagage worden geen extra kosten in rekening gebracht mits daarvoor voldoende ruimte beschikbaar is. Neem gerust contact met ons op of bel: 030-2980 999 om door te geven hoeveel bagage u heeft. Wanneer nodig zullen wij u vervoeren met een grotere wagen. 

Gaat u op vakantie of een zakelijke vliegreis maken? Bent u het rijden naar het vliegveld en het dure parkeren zat? Taxi Amalia haalt u tegen zeer scherpe tarieven op en brengt u naar het vliegveld. Daar aangekomen dragen wij uw bagage zodat u zich kunt concentreren op het inchecken. Wij rijden niet alleen naar Schiphol maar ook naar Eindhoven, Rotterdam, Weeze (Duitsland) en Brussel Airport. 

Ook wanneer u alleen opgehaald hoeft te worden van Schiphol staat Taxi Amalia voor u klaar. Wanneer u uw vluchtnummer doorgeeft en telefoonnummer doorgeeft zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat op het moment dat uw vliegtuig land. U kunt natuurlijk ook uw heen en terugreis samen boeken, gebruik hiervoor het reserveringsformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.