Service

Elk taxibedrijf in Nederland zegt de beste service te bieden en het belang van de klant centraal te stellen. Helaas is dit in de praktijk lang niet altijd het geval daarom heeft Taxi Amalia 10 standaard klantbeloften opgesteld die wij altijd nakomen. Los van deze beloften zijn wij natuurlijk altijd bereid een stap extra te zetten voor onze klanten en ons flexibel op te stellen. Heeft u een wens of behoefte die niet in onze klantbeloften staat? Bel ons of neem contact op via het contactformulier, wij staan u graag te woord om uw wens met u te bespreken.

Taxi centrale Amalia is een hecht familiebedrijf opgericht in 2003 het jaar dat prinses Amalia is geboren. Omdat koninklijke service zeer hoog bij ons in het vaandel staat hebben wij onze taxicentrale vernoemd naar onze prinses. Taxi Amalia heeft als doel al haar klanten zowel particulier als zakelijk zo snel, veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren van A naar B. Onze chauffeurs zorgen door hun deskundigheid, ervaring en klantvriendelijkheid dat dit doel bereikt wordt.

Onze chauffeurs vormen een hecht team waardoor wij ten alle tijden onze klanten optimaal kunnen bedienen. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven en rekenen in tegenstelling tot andere taxi's geen extra kosten voor bijvoorbeeld een kinderzitje of extra bagage. Wij dragen uw bagage voor u van deur tot deur niet omdat dit moet maar omdat het zo hoort. 

Ons wagenpark bestaat uit luxe auto's die continu worden gecontroleerd om de hoge kwaliteit die Taxi Amalia nastreeft te garanderen. Wij staan altijd voor u klaar, niet alleen om u van A naar B te vervoeren maar ook om uw vragen te beantwoorden of uw feedback te ontvangen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor reserveringen, vragen of feedback.

 

De 10 Taxi Amalia Klantbeloften:

  1. Taxi Amalia belooft al haar klanten met respect te behandelen en zich professioneel op te stellen.

  2. Taxi Amalia belooft dat onze chauffeurs ten alle tijden herkenbaar gekleed zijn en een verzorgd uiterlijk hebben.

  3. Taxi Amalia belooft haar prijzen en diensten ten alle tijden duidelijk te communiceren.

  4. Taxi Amalia belooft haar klanten een goede bereikbaarheid per telefoon of email.

  5. Taxi Amalia belooft uw mening op waarde te schatten en zorgvuldig om te gaan met uw feedback.

  6. Taxi Amalia belooft in bijzondere gevallen met u mee te denken en samen met u een oplossing te vinden.

  7. Taxi Amalia belooft duidelijkheid te geven over de wachttijd op een taxi en bij vertraging contact op te nemen met u.

  8. Taxi Amalia belooft direct te reageren op uw email.

  9. Taxi Amalia belooft zorg te dragen voor een schone en veilige taxi.

  10. Taxi Amalia belooft dat haar chauffeurs zorg dragen voor een professioneel rij- en verkeersgedrag.